+48 577 810 887

Darmowa wysyłka od 299 zł ⋅ 14 dni na zwrot

a
MENU
KONTO
KOSZYK
IG
a
MENU
KONTO
INSTA
KOSZYK
M

Darmowa wysyłka od 299 zł ⋅ 14 dni na zwrot

WYMIEŃ/ZWRÓĆ

Q
Elementy 0

Twój koszyk

Brak produktów w koszyku.

Opinie o LAVEL

Ocena
4.8
42 opinii
clients opinion
Paweł Dąbrowski
17 sierpnia, 2017

słabo

clients opinion
Agnes Śliwińska
17 stycznia, 2018

Strój bardzo szybko stracił kolor i strasznie się rozlazł. Za to schnie szybko

clients opinion
lolek loeq
29 kwietnia, 2022

Produkt idealny pięknie wykończony materiał wysokiej jakości . Kolorystyka w zupełności pokrywa się ze zdjęciami prezentowanymi na stronie sklepu. Bardzo milym zaskoczeniem bylo przepiękne zapakowanie .Zakup spełnił moje oczekiwania.

clients opinion
Roma Siemianowska
30 kwietnia, 2022

Dziś otrzymałam zamówiony towar, strój kąpielowy jest śliczny, cudownie leży. Jakość jest fantastyczna. Polecam wszystkim ten sklep.

clients opinion
Janina Hibner
18 kwietnia, 2022

Gorąco polecam. Wspaniały kontakt, pomoc przy wyborze kostiumów i przy doborze rozmiaru. Towar zapakowany pięknie. Dostawa szybka.Kostiumy uszyte starannie, bardzo dobry materiał. Dla mnie strzał w dziesiątkę. Jestem mega zadowolona. Polecam zakupy w Lavel.

clients opinion
Katarzyna Dobranc
2 maja, 2022

Bardzo pomocna Pani że sklepu strój kąpielowy jednoczęściowy rewelacyjny. Polecam wszystkim klientkom ❤❤❤

clients opinion
Agnieszka Kraśniewska
13 kwietnia, 2022

Kontakt ze sklepem wzorowy, dbałość o Klienta na najwyższym poziomie. Pierwszy raz spotkałam się z tym, żeby sklep po złożeniu zamówienia interesowal się tym, czy wybraliśmy właściwy rozmiar. Wirtualna przymierzalnia idealnie dobrała rozmiar, jakos produktow (stroje kąpielowe i spódnica plazowa) bez zastrzeżeń. Produkty pieknie zapakowane. Zdecydowanie polecam !

clients opinion
Lucyna Rakus
26 marca, 2022

Kupiłam sukienkę plażową i tankini z koronką, jestem bardzo zadowolona, produkty świetnej jakości i fajnie się prezentują, przy wyborze rozmiaru korzystałam z wirtualnej przymierzalni która jest na stronie i rozmiary były dobrze dobrane. Do tego produkty ładnie zapakowane i miły gratis. Polecam tym bardziej że jest to polska firma.

clients opinion
Anna Michniuk
28 stycznia, 2022

To mój drugi strój kąpielowy zakupiony od Lavel. Pierwszy kupiłam w lokalnym sklepie kilka lat temu. Nosił się wspaniale, ale przyszedł czas na nowe. Skusiłam się na zamówienie przez Internet wprost od producenta i… nie żałuję. Rozmiar dobrany idealnie. Zdjęcia na stronie oddają wygląd kostiumów. Kiedy przyszła paczka… byłam zachwycona. Estetyka pakowania, dbałość o szczegóły… Cóż mogę powiedzieć… Zyskaliście we mnie stałą klientkę. Gratuluję Właścicielce i całej marce. Wspaniała robota! 💪💪💪💪

clients opinion
Katarzyna Książek
25 listopada, 2021

Piękne stroje duży wybór obsługa na najwyższym poziomie 😊 pełen profesjonalizm w każdym szczególe zakupu 😊wszystko super polecam jak najbardziej

clients opinion
Agnieszka Wysocka
17 stycznia, 2022

Kupiłam na stronie producenta 2 stroje kąpielowe firmy Lavel. Firmę już znałam, miałam już parę ich kostiumów i tym razem się nie zawiodłam. Jakość wykonania, kolorystyka, rozmiar(wybrany przez przymierzalnię) idealne. Stroje przysłano w pięknym pudełku, z czerwoną kokardką i podziękowaniami za zakup. Gorąco polecam, jakość towaru i obsługi bez zarzutu !!!!!

clients opinion
Agnieszka Borkowska
14 stycznia, 2022

Najpierw chcę podziękować. Nie pamiętam , kiedy spotkałam się z tak świetną obsługą klienta. Pani odbierająca telefony pomocna, radosna. Wymiana samej góry od bikini- żaden problem. Termin realizacji błyskawiczny- przed wigilią!!!. I teraz najważniejsze, czyli jakość. Kostiumy wykonane z bardzo ładnej, świetnej jakościowo tkaniny. Na żywo wyglądają lepiej niż na zdjęciach. A wszystko zapakowane jak z luksusowego butiku. Tak trzymać

clients opinion
Marta H
21 grudnia, 2021

Najlepsze stroje jakie do tej pory miałam. Wcześniej ciężko było mi trafić taki w którym czułam się komfortowo. Przy małych piersiach miseczki często odstawaly i przy każdym ruchu musiałam się zastanawiać czy coś widać a przymierzalam albo kupowałam z wielu firm i nigdy nie byłam szczególne zadowolona. Przypadkiem odkryłam firmę Lavel, kupiłam strój i się zakochałam. W koncu mogę nosić biustonosz bez ramiączek i nic mi nie spada nic się nie przesuwa nic nie odstaje nawet nosząc dzieci na rękach czy w czasie zabawy z nimi w basenie. Stroje są piękne, są wykonane są wykonane z bardzo dobrego materiału. Mają przepiękne kolory i wzory. Mam już 7 sztuk 🙂. Polecam z czystym sumieniem.
p.s. Zamówione stroje przychodzą pięknie zapakowane, aż miło otwierać 😘

clients opinion
Urszula Wójcik
13 stycznia, 2022

Kostium jest przepiękny, bardzo starannie uszyty, najwyższej jakości. Polecam skorzystanie z przymierzalni. Byłam bardzo pozytywnie zaskoczona sposobem spakowania produktu, brawo! Pozytywnie oceniam również kontakt z e sprzedawcą. Dziękuję i pozdrawiam!

clients opinion
Jolanta Sokołowska
9 grudnia, 2021

Zakupiłam kostium kąpielowy Aleksja P, z pięknym azteckim motywem, jest pięknie zaprojektowany, wykonany z bardzo dobrej jakości tkaniny , precyzyjnie wykończony, przepiękny ! Gorąco polecam !
Jestem bardzo zadowolona z doskonałej obsługi w biurze sprzedaży , z takim zaangażowaniem, duża troską o zadowolenie klienta oraz kompetencją rzadko można się spotkać , Pani doradziła mi model i rozmiar miseczki zrobiła wszystko by upewnić się , że kostium będzie odpowiedni . Bardzo dziękuje . Drogie Panie satysfakcja gwarantowana ! Serdecznie polecam !

clients opinion
Alicja Markiewicz-Chojkowska
25 listopada, 2021

Zamówiłam kostium kąpielowy jednoczęściowy, następnego dnia skontaktowała się że że Pani pytając jak wybrałam rozmiar, ponieważ nie byłam go pewna, pomogła mi zweryfikować ten rozmiar, dobrała bardziej odpowiadający! Byłam zaskoczona taką obsługą i zainteresowanie klientem! Paczka przyszła bardzo szybko, cudownie zapakowana ! Był nawet mały prezencik! Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu i takiej dbałości o klienta!😊 Już dawno nikt tak świetnie mnie nie obsłużył!!!😘 Serdecznue dziękuję i szczerze polecam zakupy w tym sklepie ! ❤️❤️❤️

clients opinion
Omega 95
15 października, 2021

Piękne stroje kąpielowe, wysokiej jakości i starannie wykonane. Warte swojej ceny. Panie bardzo pomocne, profesjonalna obsługa i szybki kontakt. Polecam 🙂

clients opinion
Janusz Winowiecki
21 grudnia, 2021

Produkt z doskonałych materiałów. Szycie na miarę wykonywane błyskawiczne z pomocą telefoniczną kompetentnej i uprzejmej obsługi. Polecamy .

clients opinion
Kasia Kiryk
3 lutego, 2022

Bardzo szybka i sprawna obsługa wręcz wzorcowa. Stroje zapakowane w cudny sposób